De bevrijdingsloop gaat door in 2023

Het is bijna twee jaar geleden dat we een mededeling stuurden dat ook in 2021 de bevrijdingsloop niet door kon gaan door het Covid virus.
Deze keer hebben we goed nieuws. Want de bevrijdingsloop 2023 gaat door! We konden 75 jaar vrijheid niet vieren, maar we kunnen wel vieren hoe belangrijk vrijheid is. Dat hebben we zelf ervaren met alle beperkingen de afgelopen jaren, en we horen het nog dagelijks als we denken aan Oekraine, Iran en de vele andere plekken waar mensen niet de vrijheid hebben om zich te ontwikkelen en in vrede te leven. We weten dat in 1945 veel jonge mensen de barre tocht aangingen om Nederland te bevrijden, we horen nu ook dat veel jonge mensen de straat op gaan, met gevaar voor eigen leven om voor hun vrijheid op te komen. 

Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...