Alle kleine beetjes helpen

Alle kleine beetjes helpen. Wilt u wel een bijdrage leveren aan de Bevrijdingsloop 2020 maar gaat sponsoren u net iets te ver, wordt dan donateur en doneer eenmalig een bedrag. Uw bijdrage wordt gebruikt om een deel van de onkosten te dekken. Denkt u daarbij aan brandstof en eten en drinken. Op de donatiethermometer kunt u de actuele stand zien, deze wordt handmatig bijgewerkt.

Doneren via iDeal is veilig en gaat eenvoudig. Namens de organisatie van de Bevrijdingsloop 2020 hartelijk dank voor uw bijdrage.

Kosten
Iedere betaling met iDeal kost 35 cent. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag over te maken op bankrekening NL36 RABO 0142 96 7319 ten name Atletiekvereniging Salland. Vermeld u dan bij de omschrijving ‘donatie bevrijdingsloop 2020’.

Bedrag

Dit vind je misschien ook leuk...